Barış Alper Yılmaz'a 25 milyonluk teklif: Menajeri açıkladı!

Barış Alper Yılmaz'a 25 milyonluk teklif: Menajeri açıkladı!
Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz'ın temsilcisi Tuncay Maldan, milli oyuncuya gelen teklifi açıkladı.

Galatasaraylı milli futbolcu Barış Alper Yılmaz, hem geçen sezon Galatasaray'da sergilediği performans hem de Euro 2024'te Türkiye Milli Takımı'yla gösterdiği başarıyla Avrupa'daki pek çok kulübün dikkatini üzerine çekmeyi başardı.

“BARIŞ ALPER’E 25 MİLYONLUK TEKLİF YAPILDI”

Picture background

Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz’ın temsilcisi Tuncay Maldan, İngiltere transfer sezonunun son gününde Nottingham Forest kulübünün Barış Alper Yılmaz için 25 milyon euro teklif ettiğini, ancak Galatasaray’ın bu teklifi kabul etmediğini duyurdu.

Maldan, transfer dönemi boyunca İngiltere, Almanya, İtalya ve Fransa’dan da resmi teklifler aldıklarını, ancak Galatasaray’ın Barış Alper Yılmaz’la yola devam etmek istediğini ve bu sebeple tekliflere yanıt vermediklerini belirtti. Bu durum nedeniyle başka kulüplerle görüşmeleri ilerletmediklerini ifade etti.

Picture background

Maldan, Barış Alper'in Avrupa hayali devam ettiğini ancak şu an için sadece Galatasaray'ın başarısına odaklandığını da sözlerine ekledi.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu, Galatasaraylı Milli Futbolcu Barış Alper Yılmaz'ın Temsilcisi Tuncay Maldan’ın yaptığı bu açıklamayı sosyal medya platformu X’den paylaştı.