Başakşehir bugün Avrupa arenasında Fiortia'ya konuk oluyor

Başakşehir bugün Avrupa arenasında Fiortia'ya konuk oluyor
Başakşehir bugün 21.45'de San Marino temsilcisi Fiorita ile UEFA Konferans Ligi 3. eleme turuna yükselmek için mücadele edecek

UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Başakşehir bugün 21.45'te, ilk maçta 6-1'lik skorla mağlup ettiği rakibi Fiorita ile deplasmanda rövanş müsabakasına çıkacak. Maçı TRT Spor naklen yayınlayacak. Bu maç temsilcimizin Avrupa kupalarındaki 52. maçı olacak. Başakşehir'in Avrupa kupası karnesi ise şöyle: daha önce çıktığı Avrupa kupası maçlarında Başakşehir 51 maçta 18 galibiyet alırken 12 beraberlik ve 21 mağlubiyetle çok iyi bir grafik çizmedi. Bu maçlarda 73 gol atan RAMS Başakşehir, kalesinde 76 gol gördü.

Başakşehir'in turu geçmesi kesin gözüyle bakılsa da temsilcimiz rakibini hafife almadan son derece ciddiyetle maça hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Başakşehir'in turu geçmesi halindeyse muhtemel rakipleri de belli oldu. Buna göre turuncu-mavililer turu geçtiğinde 3. eleme turunda Iberia Tiflis (Gürcistan)-Partizani (Arnavutluk) eşleşmesinin kazananıyla karşılaşacak.

Iberia Tiflis ile Partizani arasında Gürcistan'da oynanan ilk maçı Tiflis ekibi 2-0 kazanmıştı. UEFA Konferans Ligi 3. eleme turu ilk maçları 8 Ağustos'ta oynanacak, rövanş müsabakaları da 15 Ağustos'ta oynanacak.