Bayern Münih Yeni Transferini Duyurdu

Bayern Münih Yeni Transferini Duyurdu
Bayern Münih, Fulham'da forma giyen Joao Palhinha ile 51 milyon Euro karşılığında 4 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu Xabi Alonso'nun çalıştırdığı Bayer Leverkusen'e kaptıran Bayern Münih, yeni sezona güçlü bir kadro ile girmek için transfer çalışmalarına devam ediyor.

Alman devi, İngiltere Premier Lig kulüplerinden Fulham'ın formasını giyen Joao Palhinha'yı 4 yıllık sözleşme ile transfer ettiğini açıkladı. Alman basını, Bayern'in 29 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusuna 51 milyon Euro bonservis bedeli ödediğini yazdı.

kapak-4.png

"BİZİM BÖYLE OYUNCULARA İHTİYACIMIZ VAR"

Bayern'in sportif direktörü Max Eberl, imza töreninde yaptığı konuşmada, "Joao Palhinha'yı geçen yaz da istemiştik. Temasın hiçbir zaman kopmaması önemliydi. Joao gerçekten Bayern'e gelmeyi istiyordu ve bizim böyle oyunculara ihtiyacımız var. Geleceğimiz için önemli bir yapı taşı. Özellikle Avrupa Şampiyonası'nda büyük bir sahnede gücünü bir kez daha gösterdi ve birçok tecrübesini de beraberinde getirdi. Daha önce bir Avrupa Şampiyonası ve bir Dünya Kupası'nda oynadı ve Portekiz ve İngiltere liglerinde yaklaşık 300 maçta oynadı. Bize orta sahada daha fazla istikrar sağlayacak" diye konuştu.

joao-palhinha-fulham-26082023.jpg

"AVRUPA'NIN EN İYİ KULÜPLERİNDEN BİRİNDEYİM"

Transferine ilişkin konuşan yeni transfer Palhinha ise "Bu hayatımın en mutlu günlerinden biri. Şu anda Avrupa'nın en iyi kulüplerinden birindeyim ve bu benim için gerçek olan bir hayal. Çok gurur duyuyorum. Allianz Arena'daki atmosferi ve taraftarları sabırsızlıkla bekliyorum. Bayern ile başarıyı kutlamak ve şampiyonluklar kazanmak istiyorum, bunun için her şeyimi vereceğim" ifadelerini kullandı.