Beşiktaş 1.93'lük o stoperi kadrosuna kattığını duyurdu

Beşiktaş 1.93'lük o stoperi kadrosuna kattığını duyurdu
Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ederken son olarak Augsburg’un deneyimli savunma oyuncusu Felix Uduokhai’yi kadrosuna kattığını duyurdu.

Siyah beyazlıları, 26 yaşındaki Alman stoperin satın alma opsiyonuyla birlikte 2024-2025 sezonu sonuna kadar kiralık olarak transfer edildiğini KAP’a bildirdi.

Yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcu Felix Uduokhai’nin satın alma opsiyonuyla birlikte 2024-25 sezonu sonuna kadar geçici transferi için Augsburg kulübüyle anlaşmaya varılmıştır. Uduokhai’ye şanlı formamızla üstün başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız” denildi.

u-1.jpeg

Beşiktaş, transferin duyurusunu sosyal medya hesaplarından yayınladığı özel bir tanıtım videosuyla da taraftarlarıyla paylaştı.

FELIX UDUOKHAI KİMDİR?

u-2.webp

Futbol kariyerine 1860 Münih'te başlayan ve 2017 yılında Wolfsburg'a transfer olan Uduokhai, Almanya A Milli Takımı’na da davet edilmiş, ancak forma şansı bulamamıştı. 2020 yılında Augsburg’a 6.8 milyon euro karşılığında transfer olan Nijerya kökenli 1.93’lük stoper, geçtiğimiz sezon Bundesliga’da çıktığı 33 maçta 2 gol kaydederek dikkatleri üzerine çekti.

Beşiktaş, bu transferle birlikte savunma hattını güçlendirmeye devam ederken, yaz transfer döneminde kadrosuna dahil ettiği Gabriel Paulista, Rafa Silva, Ciro Immobile, Can Keleş, Emirhan Topçu ve Cher Ndour gibi isimlerle de iddiasını ortaya koyuyor.