Beşiktaş'ın Yeni Yıldızı Immobile İlk Antrenmanına Çıktı

Beşiktaş'ın Yeni Yıldızı  Immobile İlk Antrenmanına Çıktı
Yeni sezona Slovenya'nın Maribor kentinde yaptığı kampla hazırlanan Beşiktaş, yoğun antrenman programına devam ediyor. Siyah-beyazlıların yeni yıldızı Ciro Immobile ilk antrenmanına çıktı.

Beşiktaş, Slovenya'daki kampında hazırlıklarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Siyah-beyazlılar, kamp yaptıkları otelin tesislerinde 20 dakika basına açık bir antrenman gerçekleştirdi. Antrenmana tüm futbolcular katılırken, yeni transfer Ciro Immobile de ilk kez Beşiktaş formasıyla sahaya çıktı.

Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un yönetimindeki antrenman, saha içinde yaptığı bir toplantıyla başladı. Isınma çalışmalarıyla başlayan antrenmanda futbolcular, kondisyon ve pas çalışmaları gerçekleştirdi. Basına açık kısmın son bölümünde ise sprint ve 5'e 2 top kapma-pas çalışmalarıyla antrenman tamamlandı.

immobile-1.png

"YOĞUN BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ"

Beşiktaş'ın kamptaki programı hakkında bilgi veren Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, "Yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Hem kondisyon hem de taktik olarak kendimizi en iyi şekilde hazırlamak istiyoruz. Yeni transferlerimiz de takıma uyum sağlamaya başladı. Slovenya kampı bizim için çok faydalı geçiyor. İnanıyorum ki lige hazır bir şekilde gireceğiz." dedi.