Beşiktaş'ta Aboubakar bilmecesi

Beşiktaş'ta Aboubakar bilmecesi
Beşiktaş'ın İtalyan yıldız Ciro İmmobile transferinden sonra gönderilmesine kesin gözüyle bakılan Vincent Aboubakar'ın kamp performansı yönetimin kafasını karıştırdı.

Beşiktaş'a transfer olduğu ilk andan itibaren tartışmaların odağında olan Kamerunlu tecrübeli oyuncu Vincent Aboubakar, bir kez daha tartışmaların odağında.

Beşiktaş'ın Ciro Immobile hamlesi sonrası gönderilecekler listesinde en üste yazılan Aboubakar, Slovenya kampında gösterdiği performansla yönetimin bir kez daha düşünmesine yol açtı. 32 yaşındaki santrafor, teknik ekibin gözüne girmeyi başardı.

vincent-aboubakar-besiktas-1690527598-112678-001.jpg

Aboubakar'ın göz dolduran performansı sonrası takımdaki yabancı sayısını düşürmek isteyen Beşiktaş'ın nasıl bir yol haristası izleyeceği merak konusu oldu. Siyah beyazlıların Paulista, Silva ve Immobile hamleleri ile takımdaki yabancı sayısı 19'a yükselmişti.

Beşiktaş'ın iyi kamp performansına rağmen teklifin gelmesi halinde Abou'yu satacağı iddia ediliyor. Ancak senelik 3.2 milyon Euro kazanan Aboubakar, bu ücreti karşılayabilecek bir kulüp bulabilmiş değil.

vincent-aboubakar-besiktas-2023-2024-1710416279-131727.jpg

GEÇEN SEZON PERFORMANSI

Aboubakar, geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 34 karşılaşmada 12 gol, 3 asistlik performans sergiledi.