Brezilya basınında Galatasaray ile Richard Rios haberleri gündeme oturdu

Brezilya basınında Galatasaray ile Richard Rios haberleri gündeme oturdu
Brezilya basınında çıkan haberlere göre Brezilya ligi ekiplerinden Palmeiras'ta forma giyen Richard Rios Galatasaray'ın transfer radarına girdi.

Geçtiğimiz yılın süper lif şampiyonu Galatasaray'da ezeli rakibi Fenerbahçe'den transferi Michy Batshuayi gibi Elias Jelert transferi taraftarı heyecanlandırmıştı. Okan Buruk önderliğinde hazırlık süreci devam eden Galatasaray'da bir transfer haberi daha gündeme düştü. Bu kez yeni isim Brezilya basının iddiasına göre Richard Rios.
Copa America'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine toplayan Richard Rios iddiaya göre sarı kırmızılıların transfer listesinde. Brezilya basını MSN haberine göre Galatasaray, Richard Rios için Palmeiras'a 16 milyon Euro bonservis bedeli teklif etti ancak Brezilya ekibi futbolcuyu çok daha yüksek bir meblağ karşılığında satmak istiyor.

RICHARD RIOS KİMDİR?

rr1.jpg

2 Haziran 2000 tarihinde Kolombiya’da doğan oyuncu 2020/2021 sezonunda Flamengo U20 takımından A Takıma yükseldi. 21/22 sezonunda Mazatlan FC takımına kiralandıktan sonra 22/23 sezonunda Flamengo’dan ayrıldı. Yeni takımı Guarini oldu.

22/23 sezonunda 1.38 milyon Euro bonservis ücretiyle Palmerias’ın yolunu tutan futbolcu, geride bıraktığımız sezonda 29 maça çıktı, 2 gol atıp 1 asist yaptı.