Daha önce oynamak istediğini söylemişti: Lucas Torreira'ya sürpriz talip!

Daha önce oynamak istediğini söylemişti: Lucas Torreira'ya sürpriz talip!
Arjantin'in takımlarından biri olan Boca Juniors, Galatasaray'ın yetenekli oyuncusu Lucas Torreira'yı kadrosuna katmayı hedefliyor.

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Lucas Torreira ile ilgili dikkat çekici bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Arjantin basınındaki haberlere göre, Boca Juniors, Uruguaylı orta saha oyuncusunu transfer etmeyi hedefliyor.

BAŞKANIN HEDEFİ

resim-2024-08-25-173417811.png

Boca Juniors Başkanı Juan Roman Riquelme'nin, Ocak ayındaki transfer döneminde takımı güçlendirmek için hedefleri arasına Torreira'yı da dahil ettiği öne sürüldü.

Torreira, daha önce yaptığı açıklamalarda Boca Juniors'ta oynamaya sıcak baktığını ve Galatasaray'ın Avrupa'daki son kulübü olabileceğini belirtmişti.

SÖZLEŞMESİ DEVAM EDİYOR

Torreira'ya sürpriz talip

Galatasaray, 2022 yazında Arsenal'den 28 yaşındaki Lucas Torreira'yı 6 milyon euro transfer ücretiyle kadrosuna katmıştı.

Şu anki piyasa değeri 15 milyon euro olarak belirtilen Torreira'nın Galatasaray ile olan kontratı 2026 yılına kadar sürecek.

DAHA ÖNCE OYNAMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Galatasaray ile yeni sözleşme imzalayan Torreira, buradan sonra gitmek istediği takımı açıklamıştı. Uruguaylı oyuncu, "Boca'da oynamak için can atıyorum. Bunu tüm ruhumla istiyorum. Riquelme ile sık sık konuşuyorum. Galatasaray'da 2028 yılına kadar yeni sözleşme imzaladım. Bunun Avrupa'daki son kulübüm olacağını biliyorum ve sonrasında Boca'ya gitmek istiyorum." demişti.

GALATASARAY PERFORMANSI

Galatasaray formasıyla iki sezonda iki şampiyonluk yaşayan Torreira, sarı-kırmızılı takımda çıktığı 85 maçta 1 gol atıp 6 asist yaptı.