Euro 2024'te Sona Gelindi - Finalin Adı: İngiltere-İspanya

Euro 2024'te Sona Gelindi - Finalin Adı: İngiltere-İspanya
Euro 2024'ün sonuna yaklaşıldı. Finalin adı İspanya-İngiltere. Nefesler tutuldu, kupa sahibini bekliyor... Maç Pazar 22.00

final2.webp

30 günde oynanan 50 maçın ardından Pazar günü İngiltere ile İspanya, Euro 2024 finalinde karşı karşıya geliyor. İspanya, Almanya'da şimdiye kadar istikrarlı bir şekilde etkileyici bir performans sergiledi ve finale giden yolda tüm maçlarını penaltılara ihtiyaç duymadan kazandı.
İngiltere ise yavaş bir başlangıç ​​yapmasına rağmen üst üste ikinci kez Avrupa Şampiyonası'nın son maçına kalmayı başardı.
İspanya - İngiltere mücadelesi 14 Temmuz Pazar günü saat 22.00'de Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak. Maç TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

TARAFTARLAR BERLİN'DE

taraftar1.jpg

Kendi takımları elenmiş olabilir, ancak kıtanın dört bir yanından taraftarlar Pazar gününden önce atmosferi özümsemek için hala Berlin'de. BBC Sport bazı taraftarların sesine kulak verdi.


'İngiltere futbolu izlenmeye değer değil'
Almanya taraftarı Michel: İspanya'nın kazanmasını tercih ederim. Almanya elendiği için Hollanda'nın turnuvayı kazanmasını isterdim ama şimdi İspanya'nın daha iyi bir tercih olduğunu düşünüyorum çünkü İngiliz futbolu izlenmeye değer değil.


Almanya hayranı Matty: İngiltere sahip olduğu oyuncularla Gareth Southgate yüzünden berbat bir futbol oynuyor. Ayrıca bazı oyuncularını sevmiyorum. Kazanıp sonra sosyal medyada küstahlaşmalarını istemiyorum.


'İngiltere bizi yendi, bu yüzden İspanya'nın kazanmasını istiyoruz'

england1.webp

Hollanda taraftarı Ole: İspanya şu ana kadar en iyi futbolu oynadı ve tabii ki İngiltere'ye kaybettik, dolayısıyla karşı takımı desteklemek zorundayız. Hollanda, İngiltere karşısında ilk yarıda kontrolü kaybetti. İkinci yarıda daha iyiydiler ancak yine de çok defansiftiler ve risk almıyorlardı. Risk almadan gol atamazsınız. İngiltere'ye verilen penaltı da utanç vericiydi!
Uzatmalarda finalin berabere biteceğini düşünüyorum çünkü hiçbir takım hata yapmak veya risk almak istemez. İspanya penaltılarla kazanır.