Fenerbahçe ligin 3. haftasında Çaykur Rize'ye konuk oluyor

Fenerbahçe ligin 3. haftasında Çaykur Rize'ye konuk oluyor
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacağı kritik deplasman maçı öncesi çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Sarı-lacivertliler, Jose Mourinho'nun önderliğinde Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanla zorlu mücadeleye hazırlanıyor.

İdman, teknik ekibin titizlikle planladığı bir ısınma programıyla başladı. Ardından, çabukluk ve koordinasyon hareketleriyle takımın fiziksel formu üst seviyeye çıkarıldı. Mourinho'nun taktiksel detaylara verdiği önemi yansıtan antrenman, oyuncuların 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Futbolcular, sahada farklı görevler alarak taktik disiplinini pekiştirdi. İdman, bireysel çalışmalarla tamamlandı.

fbantrenman.jpg

Ligin 2. haftasında İzmir ekibi Göztepe ile karşılaşan ve rakibiyle 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, yarın gerçekleştireceği son antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak ve ardından Rize'ye hareket ederek maç saatini beklemeye başlayacak. Mourinho yönetimindeki takım, sezona etkili bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

25 Ağustos 2024 Pazar tarihindeki maçın başlama vuruşu 21.45