Fenerbahçe Lugano maçı hazırlıklarına başladı

Fenerbahçe Lugano maçı hazırlıklarına başladı
Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda ilk maçında 4-3'lük skorla yendiği İsviçre'nin Lugano ekibini rövanş karşılaşması için İstanbul'da ağırlayacak. Maç öncesi yeni transferi Youssef En-Nesyri de ilk antrenmanına çıktı.

Fenerbahçe yeni transferi Youssef En-Nesyri'nin sağlık kontrolünden geçmesinin ardından 5 yıllık sözleşmeye imza atmıştı. Fenerbahçe'deki ilk antrenmanına çıkan yıldız oyuncunun Lugano maçında formayı giyip giymeyeceği henüz net değil. Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında İsvçire'nin Lugano ekibiyle İsviçre'de karşı karşıya gelmiş sahadan 4-3'lük galibiyetle ayrılmıştı.

y.jpg

30 Temmuz günü rövanş karşılaşmasına çıkacak olan sarı kanaryalarda turun geçilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

HAZIRLIKLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

fb1.jpg

Fenerbahçe FC Lugano ile oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarına başladı. Sarı kanaryaların bugün sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanda yeni transfer Youssef En-Nesyri de takımla birlikte çalıştı.

fb2.jpg

Antrenman öncesinde Ferdi Kadıoğlu'nun kulüpteki 200. maçı dolayısıyla kendisine 200 numaralı forma hediye edildi.

frd.jpg

Antrenman, önce ısınma; sonra koordinasyon devamında da çabukluk çalışmalarıyla sürdü. Core ve kuvvet çalışmasının ardından 2 gruba ayrılan takım pas ve tatktik çalışması yaptı. Fenerbahçe Jose Mourinho önderliğinde yarın da antrenmanlarına kaldığı yerden devam edecek.