Fenerbahçe yıldız oyuncu Fred'in sakatlığından ötürü büyük darbe aldı

Fenerbahçe yıldız oyuncu Fred'in sakatlığından ötürü büyük darbe aldı
Fenerbahçe, Lugano ile oynadığı Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunun rövanş maçında Fred'in sakatlanmasıyla büyük darbe aldı. Fred'in son durumu ilerleyen günlerde netlik kazanacak.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda karşılaştığı İsviçre ekibi Lugano'yu 2-1'lik skorla eli boş gönderdi ancak önemli oyuncusu Fred'i de sakatlanması sonucunda büyük ihtimalle Lille ile oynanacak maç öncesi kısa süreliğine de olsa kaybetti.

Dün oynanan ve uzun süre konuk ekibin 0-1 önde götürdüğü mücadelede Lugano'nun sert futbolu dikkat ve tepki çekti. Fenerbahçeli futbolculara sık sık sert müdahalelerde bulunan İsviçre ekibi çokça kart görmesine rağmen maçtan umduğunu bulamadı ancak Fred'in sakatlığında büyük pay sahibi oldu.

Maçta aldığı darbeyle sorun yaşayan Fred'in maç sonu çekilen MR'ında sağ diz iç yan bağında hasar tespit edildi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, "Fred ne kadar bizden ayrı kalacak bunu göreceğiz ama tahminimce Fred'in önümüzdeki turda olmayacağını düşünüyorum" dedi.