Fenerbahçe'ye yeni bir sambacı daha

Fenerbahçe'ye yeni bir sambacı daha
Şampiyonlar Ligi ve süper lige Jose Mourinho liderliğinde hız kesmeden hazırlanan Fenerbahçe yeni bir sambacının peşine düştü. 23 yaşındaki Christian Cardoso'yu renklerine bağlamak isteyen sarı kanaryalar transferi kısa zaman içinde tamamlamak istiyor.

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ederken bir yandan da yeni transferler için çalışmalarını sürdürüyor. Futbolcuların sahada, yönetimin transfer havuzunda yaptığı çalışmalarla Fenerbahçe yeni sezona ve güçlü Şampiyonlar Ligi'ne eksiksiz hazır olmak istiyor.

Jose Mourinho önderliğinde her iki lige de ful konsantrasyonla hazırlanan sarı kanaryalar bu defa gündemine Athletico Paranaense’den Christian Cardoso'yu aldı. Transferi kısa zaman içinde tamamlamayı amaçlayan Fenerbahçe'de eğer olumlu sonuç alınırsa Cardoso'nun, Fred'in yedeği olacağı konuşuluyor.

CARDOSSO İSTATİSTİK

cardosso2.jpg

Geçtiğimiz sezon 34 maça çıkan ve 3 gol atıp, 3 asist yapan 1.78 boyundaki futbolcunun da Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktığı konuşuluyor. 23 yaşındaki oyuncuyla daha önce Trabzonspor'un da ilgilendiği biliniyor.

Brezilya ekibiyle 31 Aralık 2025 tarihine kadar sözleşmesi bulunan Cardoso'nun piyasa değerinin 7 milyon euro olduğu söyleniyor.

Hatırlanacağı üzere ocak ayında 23 yaşındaki oyuncuyla Trabzonspor da ilgilenmişti.