Fırat Aydınus Fenerbahçe - Galatasaray maçını yönetecek ismi açıkladı

Fırat Aydınus Fenerbahçe - Galatasaray maçını yönetecek ismi açıkladı
Fırat Aydınus, Fenerbahçe - Galatasaray derbisine günler kalırken derbiyi yönetecek muhtemel ismi açıkladı.

Süper Lig'de 5. hafta heyecanı, bu akşam oynanacak olan Antalyaspor ile Adana Demirspor arasındaki maçla son bulacak.

Hafta içinde 3. hafta ertelenen karşılaşmalar da oynanacak. Ancak futbolseverler, cumartesi günü gerçekleşecek Fenerbahçe - Galatasaray derbisine yönelmiş durumda.

Derbi için nefesler tutuldu: Fenerbahçe - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta?- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Özellikle Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho’nun Okan Buruk’un bazı hakemlerle yakın arkadaş olduğunu söylemesi üzerine maçı kimin yöneteceği iyice merak konusu oldu.

Hakem konusunda taraftarlar arasında tartışmalar devam ederken eski hakem ve yorumcu Fırat Aydınus’tan flaş bir iddia geldi.

"ATİLLA KARAOĞLAN HAZIRLANIYOR"

TFF’nin derbiye Atilla Karaoğlan’ı atayacağını söyleyen Fırat Aydınus açıklamasında, "Derbi maçına Atilla Karaoğlan hazırlanıyor gibi görüyorum. Ama ben dün mesela Ali Meteoğlu'nu, Oğuzhan Çakır'ı seyrettim. Penaltı beklentisi var, o kol doğal konumda, Samsun'un beklediği pozisyon. O el doğal konumda. Öyle penaltı olmaz. Ali Meteoğlu'nu çok beğendim" diye konuştu.

thumbs-b-c-152fc4ec4d9d7d79ac59f96ba4b01bde.jpg

ERTEM ŞENER DE AYNISINI DEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde bu konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Ertem Şener’de derbinin hakeminin Atilla Karaoğlan olacağını ifade ederek, "Fenerbahçe - Galatasaray derbisini çok büyük bir ihtimalle Atilla Karaoğlan yönetecek. Halil Umut Meler bu hafta Kasımpaşa - Fenerbahçe maçında düdük çalacak. Derbide görev alma şansı imkansız. Aldığım kaynaklara göre Karaoğlan bu derbiye hazırlanıyor. MHK kendisine çok güveniyor" demişti.