Fred bilmecesi çözüldü! Fenerbahçe'den sürpriz paylaşım

Fred bilmecesi çözüldü! Fenerbahçe'den sürpriz paylaşım
Fenerbahçe, Fransız ekibi Lille ile Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanşında oynayacağı maçın hazırlıklarına başlarken taraftarları sevindirecek bir haberi paylaştı. İşte Fenerbahçe’nin Fred müjdesi…

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanşı için 13 Ağustos günü Fransız Lille takımını ağırlayacak. Karşılaşma için hazırlıklara başlayan Fenerbahçe’den yapılan açıklamada, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde yapılan antrenmanın ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başladığı ifade edildi.

Isınma ve koordinasyon çalışmalarının ardından sahada kuvvet ve core çalışmaları yapıldığı belirtilirken dar alanla yapılan çift kale maçla antrenmanın sona erdiği kaydedildi. Adana Demirspor müsabakasında ilk 11'de forma giyen futbolcuların idmanı yenilenme çalışmasıyla tamamladığı iletildi.

fred.png

FRED MÜJDESİ!

Diğer yandan Fenerbahçe Kulübü'nün sosyal medya hesabından Lugano ile oynanan maçta sakatlanan Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred ile ilgili paylaşım yapıldı. Yapılan paylaşımda, bir süredir sahalardan uzakta bulunan Fred’in düz koşu yaparken çekilmiş bir fotoğrafı da yer aldı.

Paylaşıma, bir kum saati emojisi eklenerek teknik heyet ve sarı lacivertli taraftarların bir an önce takıma dönmesini beklediği futbolcunun sahalara dönüşü için geri sayıma geçildiğinin sinyalleri verildi.