Galatasaray 8 numara transferi için kolları sıvadı

Galatasaray 8 numara transferi için kolları sıvadı
Yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Galatasaray’da transfer haberleri gündeme düşmeye devam ediyor. Sarı kırmızılılar bu kez genç 8 numaranın peşinde...

2024-2025 Trendyol Süper Lig hazırlıklılarına hız kesmeden devam eden geçen yılın şampiyonu Galatasaray Palmeiras’ın 24 yaşındaki futbolcusuna gözünü dikti. Çıkan haberlere göre Glatasaray yönetimi yeni sezon öncesinde hem ligde hem Şampiyonlar Ligi’nde önemli bir 8 numara almak istiyor. Teknik direktör Okan Buruk’un bu mevkiye aradığı pek çok futbolcu olduğu konuşuluyor. Bu isimlerden öne çıkan oyuncu Kolombiyalı Richard Rios. 2 Haziran 2000 doğumlu olan Rios’un boyu 1.85, kilosu 79. Sağ ayaklı futbolcu orta sahada 8 numara bölgesinde görev yapıyor.

rr2.webp

MİLAN DA DEVREDE

Brezilya ekibi Palmeiras ile sözleşmesi bulunan futbolcunun bir diğer talibi de İtalyanların güçlü ekibi AC Milan. Milan bu transfer için deyim yerindeyse kesenin ağzını açtı. “Palmeiras başkanı da bu transferin gerçekleşmesi için 100 milyon dolar bonservis bedeli talep ediyor” iddiaları Galatasaray’ın işini zorlaştıracağa benziyor.

LEİLA PEREİRA SATMAK İSTİYOR

Galatasaray’ın bu transfer için kiralama yoluna gitmeyi istediği kulislerde konuşuluyorken, Palmeiras kulübünün başkanı Leila Pereira bu transferi satış olarak gerçekleştirmek istiyor. Bu durumda istenen yüksek bonservis bedelinin sarı kırmızılıların bütçesini aşacağı düşünülüyor.

GALATASARAY İKNA ETMEYE ÇALIŞACAK

Galatasaray yönetimi 24 yaşındaki futbolcuyu kiralama yöntemiyle kadrosuna katmak istiyor. Galatasaray yönetimi Palmeiras’ı, Şampiyonlar Ligi’ne katılacakları için, “Bizde kiralık olarak şampiyonlar ligi’nde boy gösterecek ve önümüzdeki sezon daha yüksek bir bonservisle satabilirsiniz!” sözleriyle ikna etmeye çalışağı söyleniyor.