Galatasaray dünyaca ünlü yıldız oyuncuyu renklerine katmaya hazırlanıyor

Galatasaray dünyaca ünlü yıldız oyuncuyu renklerine katmaya hazırlanıyor
Galatasaray yeni sezona hız kesmeden hazırlanırken transfer sürecinde de rotayı Alman yıldız Thomas Müller'e çevirdi. Müller'in de bu transfere sıcak baktığı iddia ediliyor.

Geçtiğimiz yılın lig şampiyonu Galatasaray'da Alman devi Bayern Münih'in yıldız ismi heyecan yarattı. Geçtiğimiz yıl ülkesi Bayern Münih'te pek fazla forma şansı bulamayan Alman efsanesi Müller Galatasaray'ın kıskacına girdi. 34 yaşındaki başarılı oyuncunun adı Galatasaray'la anılmaya başladı. İddialara göre Galatasaray, Müller transferini bitirmek için kolları sıvadı. Yeni sezona hem süper ligde şampiyonluk hem de Şampiyonlar Ligi'nde büyük başarı parolasıyla hazırlanan Okan Buruk liderliğindeki sarı kırmızılılar kadrosuna bir dünya yıldızı katmak arzusunda.

Thomas Müller'in ise geçtiğimiz yıl sıklıkla yedek kalmasından ötürü hoşnut olmadığı gelen kulis bilgileri arasında. Bu yüzden Galatasaray Thomas Müller'i daha kolay ikna edebileceğini umuyor.

Galatasaray yönetiminin Thomas Müller için 15 milyon Euro gibi bir rakamı gözden çıkardığı da konuşulurken, Müller'in de bu transfere sıcak baktığı iddia edildi.