Galatasaray Parma karşısına çıkıyor

Galatasaray Parma karşısına çıkıyor
Yeni sezon öncesi hazırlıklarına Avusturya'da devam eden Galatasaray hazırlık maçlarını da hız kesmeden sürdürüyor. Lecce ile oynadığı müsabakayı 2-1 kazanan sarı kırmızılılar bu kez yine İtalya'nın köklü ekiplerinden Parma ile karşı karşıya geliyor.

Yeni transferi Elia Jelert'i de kamp kadrosuna dahil eden Glatasaray 3 Ağustos'ta Beşiktaş'la oynayacağı süper kupa maçı öncesinde güçlü rakiplerle karşılaşmaya devam ediyor.

gs2.jpeg

Geçtiğimiz sezonun Trendyol Süper Lig Şmapiyonu olan sarı kırmızılılar bu yıl da şampiyonluk parolasıyla Okan Buruk önderliğinde lige hazırlanıyor. Ağustos'ta Beşiktaş ile sonrasında ligin ilk maçından 9 Ağustos'ta Hatayspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, öncesinde Parma ile bir hazırlık maçı yapacak.

gs3.jpeg

Lecce'yi rahat geçen sarı kırmızılıların Parma karşısındaki performansı da merak konusu. Galatasaray'ın Parma maçı 27 Temmuz Cumartesi günü saat 21.15'te. Mücadeleyi D Smart ve D-Smart Go naklen yayınlayacak.

gs4.jpeg

Daha önce 4 hazırlık maçına çıkan Galatasaray bu maçlarda Linz'e 3-2 mağlup oldu, Fortuna Düsseldorf'a 5-2'lik bir skorla farklı yenildi, ardından Trencin'i 4-1'lik skorla, Lecce'yi de 2-1'lik skorla geçmeyi başardı.