Galatasaray’da yeni bir ayrılık daha

Galatasaray’da yeni bir ayrılık daha
Sarı kırmızılı kulüp ’ten transfer haberleri art arda gelmeye devam ederken yeni bir isme daha veda edileceği belirtildi.

Sarı kırmızılı kulüpte teknik direktör Okan Buruk'un yönetiminde önümüzdeki sezon için hazırlıklar devam ederken yeni gelişmeler yaşanıyor.

EMİN BAYRAM'IN TRANSFERİ RESMEN AÇIKLANDI

Emin Bayram’ın Belçika Ligi kulubü Westerlo’ya transferinden Galatasaray'ın 4 milyon euro bonservis kazandığı açıklanmıştı. Kulüpten yapılan açıklamada,"Profesyonel futbolcumuz Emin Bayram'ın transferi konusunda KVC Westerlo ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre KVC Westerlo, Şirketimize net 4.000.000 euro tutarında transfer bedeli ödeyecektir.Ayrıca, futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde; KVC Westerlo elde edeceği transfer bedelinin %50'sini sonraki satıştan pay olarak kulübümüze ödeyecektir. Ek olarak, kulübümüzün futbolcuyu satın alma önceliği bulunmaktadır." ifadeleri kullanılmıştı.

Süper Lig için hazırlıklarına hız kesmeden devam eden sarı kırmızılı kulüpte bir isme daha veda edileceği öğrenildi.

OLİVERA'YA VEDA HAZIRLIKLARI

Edinilen bilgiye göre, Sergio Olivera için teklifler değerlendirilmeye alındı. 2 sene daha kontratı bulunan tecrübeli oyuncunun takım bulunamaması halinde serbest bırakılabileceği belirtildi.