Golcü Darwin Nunez’in Tribün Kavgası Korkuttu

Uruguay’ın Kolombiya ile oynadığı ve 1-0 kaybettiği maçın son düdüğüyle birlikte skandal bir olay yaşandı. Liverpool ve Uruguay’ın yıldız oyuncusu Darwin Nunez, Copa America yarı finalinde taraftarlarla kavga etti.

KOLOMBİYA YENDİ NUNEZ TARAFTARLARIN ARASINA DALDI

nunze2.webp

Urugay’ın golcü oyuncusu Nunez, maç boyunca attığı dört şuttan hiçbirini gole çeviremedikten sonra maçın ardından Kolombiyalı taraftarların arasına daldı. El Pais gazetesinin haberine göre futbolcuların yakınlarının bulunduğu tribünde bir kargaşa çıktı, Nunez çıkan kargaşaya dahil oldu.

Nunez'in ve Uruguaylı futbolcuların Kuzey Carolina eyaletinin Charlotte kentindeki Bank of America Stadyumu'nun korkuluklarına tırmanarak kalabalık tribünlere doğru ilerlediği anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

"POLİS YOKTU"

nunez4.webp

Reuters'ın haberine göre Uruguay Kaptanı José María Giménez, oyuncuların ailelerini savunmaya çalıştığını belirtti. Olay sırasında polisin olmadığını, ailelerini savunmaları zorunda kaldıklarını belirten Gimenez, “Bu, birkaç kadeh fazla içmiş ve nasıl içileceğini bilmeyen iki veya üç kişinin hatasıdır." dedi.

Golcü futbolcu Nunez’in, kavganın ardından sahada oğluna sarıldığı görüldü.

Olay, Uruguay'ın son dört maçta Kolombiya'ya 1-0 yenilmesinin ardından yaşandı ve bu durum, Uruguay'ın pazartesi günü yapılacak Copa America finaline çıkmasını engelledi.

Maçın bitmesinin ardından taraftarların olay yerinden uzaklaşması üzerine, futbolcular ve teknik heyet sahada birbirine girdi.

Maçtan galip ayrılan Kolombiya pazartesi günü Copa America finalinde Arjantin ile karşılaşacak.