Icardi yattığı yeri yanında taşıyor! İşte şaşırtan sebebi

Icardi yattığı yeri yanında taşıyor! İşte şaşırtan sebebi
Arjantinli yıldız oyuncunun geçtiğimiz günlerde yatak döşek paylaştığı fotoğraf gündem olmuştu, gerçek bambaşka çıktı.

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardı, sahalarda gösterdiği performansla olduğu kadar özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla da konuşulmaya devam ediyor.

Sarı kırmızılı takımın Arjantinli yıldız oyuncusu Mauro Icardı, eşi Wanda Nara ile ayrılık sürecinde olduğu biliniyor. Wanda Nara'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar çok konuşulurken Icardı'nın geçtiğimiz günlerde yatak döşek yattığı fotoğraf gündeme gelmişti.

Wanda Nara'nın aldığı ayrılık kararıyla Icardı'yi yataklara düşürdüğü söylenirken gerçekte olanın bambaşka olduğu anlaşıldı.

ekran-goruntusu-15-8-2024-135054-www-instagram-com-001.jpeg

Konuya ilişkin sosyal medyadan açıklama yapan Eray Can Gençer, Icardı'nın yattığı yerin aslında futbolcuların kondisyonunu artırmasını sağlayan hiperbarik oda olduğu söyledi.

"ICARDİ’NİN YATTIĞI YER TAŞINABİLİR YADA HERHANGİ BİR HİPERBARİK BİR ODA"

Gençer açıklamasında, “Icardi’nin yattığı yer taşınabilir yada herhangi bir hiperbarik bir oda. Muhtemelen evinde mevcut .Kapalı bir oda içinde normalden daha yüksek atmosfer basıncında saf oksijen solumayı içeren bir tedavidir. Futbolcular için fiziksel kondisyonunu arttırmaya, yaralanmaları iyileştirmeye yardımcı olabilecek mucize bir uyku odası olarak kabul edilir. Bir hiperbarik odanın içinde, bir kişi ortalamanın 1-3 kat daha büyük bir hava basıncı seviyesinde %100 oksijen solur. İlk olarak NFL oyuncuları kullanmış, muazzam geri bildirimler almışlardır.” ifadelerini kullandı.