İspanya Mağlubiyeti Sonrası Mbappe'den İtiraf Gibi Açıklama

İspanya Mağlubiyeti Sonrası Mbappe'den İtiraf Gibi Açıklama
Fransa Euro 2024 çeyrek final karşılaşmasında İspanya'ya 2-1 yenilerek turnuvaya veda etti. Karşılaşma sonrası Fransa'nın süper yıldızı Kylian Mbappe'den itiraf niteliğinde açıklamalar geldi.

Euro 2024 tüm heyecanıyla devam ederken, Fransa'nın İspanya'ya öne geçtiği maçta 2-1 yenilerek turnuvaya çeyrek finalde veda etmesinin yankıları sürüyor.

ythg.jpg

Fransa, nefes kesen mücadelede 8'nci dakikada Kolo Muani'nin golüyle öne geçse de, 21'inci dakikada Lamine Yamal ve 25'inci dakikada Dani Olmo'nun gollerine engel olamadı ve karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrılarak çeyrek finalde havlu attı.

mbappe.jpg

"BEN İYİ DEĞİLDİM"

Ligue 1'de sezon sonu Real Madrid'e transfer olacağını açıklamasıyla gündem olan Kylian Mbappe, İspanya karşılaşması sonrası çeyrek finaldeki performansını eleştirdi.

Karşılaşmaya ilişkin açıklamalarda bulunan Mbappe, "Futbolda ya iyisinizdir ya da değilsinizdir. Ben iyi değildim. Eve dönüyoruz" diye konuştu. Turnuvanın kendisi adına başarısızlıkla noktalandığını belirten süper yıldız, "EURO2024 benim için iyi değildi" ifadelerini kullandı.

060724-kylian-mbappe-of-france-looks-on-1920.jpg

"YAPACAK ÇOK ŞEY VAR"

Tatile çıkacağını açıklayan Fransız yıldız, "İyi dinleneceğim ve bana çok iyi gelecek. Sonra yeni bir döneme başlamak için hazırlanacağım. Yapacak çok şey var" dedi.

Real Madrid'in yeni transferi Mbappe için önümüzdeki hafta imza töreni düzenlemesi bekleniyor.