Kanada İle Uruguay Üçüncülük İçin Sahaya Çıkıyor

Kanada İle Uruguay Üçüncülük İçin Sahaya Çıkıyor
Copa America'da üçüncülük maçında Kanada ile Uruguay karşı karşıya geliyor.

Copa America'da ilk kez sahneye çıkan Kanada, Dünya Şampiyonu Arjantin'e boyun eğmişti. Kanada üçüncülük maçında kalbi kırık bir Uruguay takımı ile karşı karşıya gelecek.


Uruguay, Copa America 2024'ün ikinci yarı finalinde Kolombiya'ya karşı yürek parçalayıcı bir yenilgi almıştı. Marcelo Bielsa'nın öğrencileri grup aşamaları boyunca çok iyiydi ve kupa için en büyük adaylardan biriydi.


Uruguay'ın Kolombiya'ya 1-0 kaybettiği yarı final müsabakasının ardından Uruguay ve Liverpool'un golcü oyuncu Nunez'in taraftarlarla olan tartışması gündeme bomba gibi düşmüştü. Final şansını kaybeden Uruguay bu kez üçüncülük maçında Kanada karşısında hünerlerini sergilemek istiyor.


TARİH, YER, SAAT VE YAYINLANACAĞI KANAL

canadauruguay.jpg

14 Haziran 2024 tarihinde başlayan Copa America'da birbirinden güzel ve çekişmeli maçlara bir yenisi de üçüncülük maçında eklenmiş olacak gibi duruyor. Her iki takımında güçlü ayakları var. Futbolseverler turnuvanın sonunda üçüncülük ve final maçlarını merakla bekliyor. Buna göre turnuvada finalin adı Arjantin ve Kolombiya olmuştu. Üçüncülük maçı da final maçı son derece merakla bekleniyor.


Kanada Uruguay maçı Charlotte'ta Bank of America Stadyumu'nda 14 Temmuz Pazar günü TSİ 03.00'da başlayacak. Karşılaşma Exxen ve TV8,5'tan naklen izlenebilecek.