Mehmet Büyükekşi TFF İçin Yeniden Aday Oldu I SON DAKİKA

Mehmet Büyükekşi TFF İçin Yeniden Aday Oldu I SON DAKİKA
Görevi süresince bir çok tartışmalı karara imza atan Mehmet Büyükekşi'nin yeniden TFF başkanlığı için aday olduğu iddia edildi.

18 Temmuz'da gerçekleştirecek Türkiye Futbol Federasyonu'nda başkanlık seçimine sayılı günler kala flaş bir iddia ortaya atıldı. Attığı adımlarla sık sık eleştiri oklarının hedefi olan mevcut TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin yeniden aday olduğu iddia edildi.

0bf2edf129be4bb9bee1442cd01645f5.jpg

MEHMET BÜYÜKEKŞİ YENİDEN ADAY

NTV Spor'un haberine göre TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, 18 Temmuz'da yapılacak olan seçimlerde yeniden aday oldu. TFF Başkanlığına Büyükekşi'nin yanı sıra Servet Yardımcı ve İbrahim Hacıosmanoğlu'da aday oldu. Daha önce aday olacaklarını açıklayan İsmail Uyanık ve Erdal Alkış'ın adaylıkları henüz resmiyet kazanmadı.

yfhg.jpg

64 İMZA RESMİ BAŞVURU İÇİN YETİYOR

TFF başkanlığına adaylık başvurusu için yarın son gün. Adayların başvurularının kabul görebilmesi için en az 5 delegenin "Bizim adayımız şu kişidir" önerisinde bulunması gerekiyor. Her kulübün 1 delege sayıldığı seçimde, resmi başvuruyu yapmak için 64 olan yeterli imza teslimi için ise kongreye kadar süre tanınıyor.