Milan Alvaro Morata için kesenin ağzını açtı

Milan Alvaro Morata için kesenin ağzını açtı
Milan, deneyimli forvet Alvaro Morata'yı kadrosuna katarak transfer atağına devam ediyor. İspanyol oyuncu, Milan'da 7 numaralı formayı giyecek.

İtalya Serie A takımı Milan, yeni sezon öncesi büyük bir transfer hamlesiyle gündemde! Kırmızı-siyahlılar, Atletico Madrid'den 31 yaşındaki deneyimli forvet oyuncusu Alvaro Morata'yı kadrolarına kattıklarını duyurdu. Milano temsilcisi, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Morata ile imzalanan sözleşmenin 30 Haziran 2028'e kadar olduğunu ve 1 yıl daha uzatma opsiyonunun bulunduğunu belirtti. Morata, Milan'da 7 numaralı formayı giyecek.

DEV KULÜPLERDE 172 GOL

97008887-morata2-2-jpg.webp

Alvaro Morata'nın kariyeri oldukça başarılı; Real Madrid, Juventus, Chelsea ve Atletico Madrid gibi dev kulüplerde toplam 506 maça çıkıp 172 gol kaydetti. İspanyol oyuncu, 2 UEFA Şampiyonlar Ligi, 1 UEFA Süper Kupası, 1 FIFA Kulüpler Dünya Kupası, 2 La Liga, 2 İspanya Kupası, 1 İspanya Süper Kupası, 2 Serie A, 3 İtalya Kupası, 2 İtalya Süper Kupası ve 1 FA Cup şampiyonluğu bulunuyor. İspanya Milli Takımı'nda da kaptanlık görevi üstlenen Morata, EURO 2024'te ülkesi İspanya ile şampiyonluk sevinci yaşadı. Milan taraftarları, Morata'nın katılımıyla gelecek sezon için büyük umutlar taşıyor.