Real Madrid'in efsane ismi Arda Güler'e övgüler yağdırdı

Real Madrid'in efsane ismi Arda Güler'e övgüler yağdırdı
Real Madrid'in efsane oyuncularından Guti Hernandez, futbol kariyerini Beşiktaş formasıyla sonlandırmıştı. Guti, milli futbolcu Arda Güler ile ilgili övgü dolu sözler söyledi.

2023-2024 sezonunu Şampiyonlar Ligi'nde zaferle noktalayan Real Madrid, yeni sezonun açılış maçında Almanya'nın Stuttgart takımı karşısında 3-1 galip geldi.

İspanyol devinin galibiyet gollerini Kylian Mbappe, Antonio Rüdiger ve Endrick kaydetti.

Stuttgart'ın tek golü ise Deniz Undav'dan geldi. Real Madrid'de milli futbolcumuz Arda Güler, 75. dakikada Rodrygo'nun yerine oyuna dahil oldu.

GUTİ HERNANDEZ'DEN ARDA GÜLER'E ÖVGÜ

Müsabakanın ardından Real Madrid'in efsane isimlerinden biri olan Guti Hernandez, İspanyol basınından AS'a konuştu.

Real Madrid'de Luka Modric'in yaşı nedeniyle artık daha az forma giydiği hatırlatılan ve takımın orta sahası için fikri sorulan Guti, şu ifadeleri kullandı:

Ancelotti, Arda Güler'e artık daha fazla süre veriyor. Çok ilginç bir oyuncu, harika pasları olan, gol atan bir orta saha oyuncusu. Önümüzdeki dönemde daha fazla öneme sahip olacak. Valverde benim için dokunulmaz. O ve Bellingham, çok önemli oyuncular. Carlo Ancelotti'ye zaman vermeliyiz. 4-4-2'ye geçtiğinde Arda Güler ve Brahim Diaz gibi daha teknik oyuncular kullanabilecek. Mükemmel bir kombinasyon oluşturmak için birçok oyuncuya sahip.

BU SEZON 6 MAÇA ÇIKTI

Arda Güler, Real Madrid'de bu sezon 6 maçta süre buldu. 19 yaşındaki milli futbolcu, bu maçların 2'sine ilk 11'de başladı.