Real Madrid'te Arda Güler krizi! Ancelotti'ye soyunma odası tepkisi

Real Madrid'te Arda Güler krizi! Ancelotti'ye soyunma odası tepkisi
İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 4. haftasında Real Madrid Real Betis ile karşılaştı ve Betis’i 2-0 mağlup etti. Kylian Mbappe'nin iki gol attığı mücadelede Arda Güler'in verdiği tepki gündem yarattı.

İspanya La Liga'da Real Madrid, Mbappe'nin attığı gollerle Real Betis’i 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın 89. dakikasında Arda Güler soyunma odasının yolunu tuttu.

OYUNA GİRMEYİ BEKLEDİ

Skoru alan Real Madrid, rahat bir oyun ortaya koyunca Arda Güler, oyuna girmek için yedek kulübesinde bekledi ancak Ancelotti, Arda Güler’i oyuna almadı ve değişiklik hakkını Endrick'ten yana kullandı. Tabelanın kendisi için kalkmadığını gören Arda Güler, maçın bitmesini beklemedi ve soyunma odasına gitti.

imaro-1.png

TÜRK TARAFTARLAR İSYANDA

Arda Güler'e sahip çıkan Türk taraftarlar, genç oyuncuya haksızlık edildiğini düşünürken sosyal medya da yaşananlara tepki gösterdi. Taraftarlar, teknik direktörü eleştirerek "Yeter artık Ancelotti" ifadeleriyle yorumlarda bulundu.

ANCELOTTİ MEVKİSİNİ DEĞİŞTİRDİ

Carlo Ancelotti ve kurmaylarının, Arda Güler'in elit seviyede bir orta saha oyuncusu olma potansiyelini taşıdığına inandığı için yönetimin 19 yaşındaki futbolcunun genellikle ceza sahası yakınlarında oynaması yerine daha derin pozisyonlarda oyun kurma becerisini kullanmayı istediği ileri sürülmüştü.

imaro.png

MAÇ PAYLAŞIMINDA YER ALMIŞTI

Aynı zamanda, dünkü maçta Real Madrid, Real Betis karşılaşması için kullandığı fotoğrafta Arda Güler’e yer vermişti. Arda’nın büyük bir ihtimalle maça ilk 11’de başlayacağı düşünülmüştü.