Santarelli'den Paris 2024 Olimpiyat Oyunları öncesi tedirgin edici bir açıklama geldi

Santarelli'den Paris 2024 Olimpiyat Oyunları öncesi tedirgin edici bir açıklama geldi
A Milli Kadın Voleybol Takımı antrenörü Danielle Santarelli’nin yaptığı açıklama tepkilere neden oldu. İtalyan çalıştırıcı ülkesi İtalya’da Gazzettino’ya verdiği demeç sonrasında özgüvensizlikle suçlandı.

A Milli Kadın Voleybol takımımız şu sıralar Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’na konsantre olmuş durumda. Spor severlerin merakla beklediği Olimpiyat Oyunları’nda Kadın Voleybol Takımımıza olan ilgi ve beklenti son derece yüksek. Daha önce türlü ve zorlu müsabakaların ve turnuvaların altından kalkıp ülkemize pek çok kupa ve madalya kazandıran A Milli Kadın Voleybol Takımı’mız bu kez aynı başarıyı Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda yakalamak arzusunda.

v1.jpg

Ekibin İtalyan çalıştırıcısı Daielle Santarelli’de başarısına bir başarı daha katmak istiyor ancak ülkesinin basın kuruluşlarından Gazzettino’ya verdiği demeçle tepki oklarını üzerine çekti. Santarelli oyunlara ve takıma dair yaptığı yorumla özgüvensizlik ve bsaşarısızlığı şimdiden kabul etmekle suçlandı.

v2.jpg

Santarelli şu sözleri dile getirdi...

s2.jpg“Ben bu olimpiyatların sürprizi olmak isterdim. Her şeyden önce tek bir favorisi olmayan, dengeli bir turnuva. İtalya, Brezilya, Çin ve Sırbistan gibi bizden daha tecrübeli, daha donanımlı, daha fazlasına sahip takımlar şüphesiz var. Biz ise Japonya, Amerika ve Polonya ile birlikte özel ve biraz da şaşırtıcı şeyler yapmak için savaşmaya hazırız. Hollanda ve Dominik Cumhuriyeti'nden bahsetme konusunda biraz daha tereddütlüyüm çünkü şu anda diğer takımlardan daha az şeye sahip olduklarını düşünüyorum."

v3.jpg