Sevilla'dan En-Nesyri Transferi Hakkında Açıklama

Sevilla'dan En-Nesyri Transferi Hakkında Açıklama
Sevilla'nın Sportif Direktörü Victor Orta, Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan Faslı futbolcu Youssef En-Nesyri'ye yönelik gelen teklifler hakkında konuştu.

Sevilla'nın Sportif Direktörü Victor Orta, Fenerbahçe'nin transfer gündeminde bulunan Faslı futbolcu Youssef En-Nesyri'ye yönelik gelen teklifler hakkında konuştu. Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan Faslı forvet Youssef En-Nesyri'nin Sevilla'daki geleceğiyle ilgili İspanyol kulübünden önemli bir açıklama yapıldı.

'KARAR VERMEK ZORUNDAYIZ'

yeni-proje-62.png

Sevilla'nın Sportif Direktörü Victor Orta, Peque Fernandez ve Albert Sambi Lokonga'nın imza töreninde basın mensuplarının sorularını cevapladı. Fenerbahçe ile de adı geçen Youssef En-Nesyri hakkındaki transfer söylentilerine ilişkin, "Avrupa'dan birçok kulüpten ilgi aldık, ancak şu anda bizi tatmin eden bir teklif yok. En-Nesyri'nin Sevilla için ne ifade ettiğini, istatistiklerini, gol atan yeteneklerini ve hangi kategoride bir oyuncu olduğunu biliyoruz. Şu an elimizde hoşumuza giden bir teklif bulunmuyor ve bu konuda bir karar vermek zorundayız." açıklaması geldi.

27 yaşındaki Faslı santrfor, Sevilla ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan bir oyuncu. Geçen sezon 41 maçta forma giyen En-Nesyri, takımına 20 gol ve 3 asistlik katkı sağladı.