Sivasspor'a kötü haber!

Sivasspor'a kötü haber!
Sahasında Gaziantep FK ile karşılaşan ve müsabakayı 3-2 galip tamamlayan Sivasspor'un önemli oyuncusu Rey Manaj ciddi bir sakatlık geçirdi.

Sahasında Gaziantep FK'yı ağırlayan Sivaspor maçı 3-2'lik galibiyetle tamamladı ama önemli oyuncusu Rey Manaj'ın sakatlığıyla hüznü de yaşamaya başladı.

Trendyol Süper Ligi'nin 5. haftasında evinde konuk ettiği Gaziantep FK'yı Rey Manaj (37. dk.), Keita Balde Diao (69. dk), ve Murat Paluli (83. dk)'nin golleriyle 3-2 mağlup eden kırmızı beyazlılarda Rej Manaj müsabakanın 42. dakikasında sakatlanarak oyundan çıktı.

Maç sonrası yapılan tetkiklerde sağ arka adelesinde yırtık tespit edilen başarılı oyuncunun durumuna ilişkin Sivasspor camiasından, "Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanılmıştır. Rey Manaj’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyoruz" mesajına yer verildi.

Golcü oyuncunun sağ arka adale kas-tendon kavşağında yırtık tespit edilen maçta konuk ekibin iki golünü Alexandrau Maxim (6. dk.) ve Kenan Kodro (88. dk.) kaydetti.