Son 35 yılın en kötüsü!

Son 35 yılın en kötüsü!
Bir dönem Fenerbahçe'nin formasını terleten Erol Bulut, teknik direktörlük kariyerine Championship ekibi Cardiff City'de devam ediyor. Bulut'un bu yıl ki performansı ülkede eleştiri oklarını üzerine çekmesine neden oldu. Gönderilmesi gündeme geldi!

Eski Fenerbahçeli futbolcu Erol Bulut teknik direktörlük kariyerinde daha önce Malatyaspor, Alanyaspor, Fenerbahçe ve Gaziantep FK ile çalıştı. Temmuz 2023 yılında İngiltere Championship ekibi Cardiff City ile anlaşma sağlayıp takımın başına geçen Bulut, ilk sezonunda başarılı bir performans ortaya koydu ancak bu sezon istenilen başarıya ulaşamayan Galler ekibinde Bulut'un koltuğu sallantıya girdi. Çıkan haberlere göre sezonun ilk 5 maçında sadece 1 puan alabilen Cardiff City takımında baş sorumlu olarak Erol Bulut gösteriliyor.

49 yaşındaki teknik direktörden oyuncuların da huzursuz olduğu yönünde çıkan haberlerden sonra nasıl bir aksiyon alacağı merak konusu.

Erol Bulut'un antrenman metotlarını sorgulamaya başladığı iddia edildi. Öte yandan son olarak Derby County karşısında alınan 1-0'lık yenilginin ardından Teknik Direktör Erol Bulut'un mensuplarına açıklama yapmayı reddetmesi baskının daha da artmasına neden oldu.

Son 35 yılın en kötü performansını ortaya konan Cardiff City'de, önümüzdeki günlerde; Erol Bulut adına kritik bir dönemin başlayacağı yönünde spekülasyonlar var.