Son Şampiyonun İlk Galibiyeti

Son Şampiyonun İlk Galibiyeti
Yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Galatasaray, dün akşam çıktığı son hazırlık maçında Trencin ile karşı karşıya geldi.

Sarı kırmızılılar D-Smart ekranlarından naklen yayınlanan müsabakada son hazırlık maçında Trencin ile karşılaştı ve sahadan 4-1'lik skorla galip ayrıldı. Hazırlık maçları kapsamında ilk galibiyetini Trencin karşısında alan geçen yılın lig şampiyonu Galatasaray’da yeni transfer Michy Batshuayi dikkat çekti.

gs2.jpeg

Türkiye kariyerine Beşiktaş’la başlayan Batshuayi, daha sonra Fenerbahçe’nin yolunu tutmuş, buradaki performansından sonra bu yıl Galatasaray’la anlaşmıştı. Galatasaray formasıyla çıktığı Trencin karşısında ilk golünü atan golcü futbolcu bir de asist yaparak etkili bir performans çizdi.

gs3.jpeg

Maçın gollerine imza atan isimler: Galatasaray; 7. dakikada Köhn, 22. Dakikada Hakim Ziyech, 48. Dakikada Mertens, 58. Dakikada Michy Batshuayi. Slovak ekibi Trencin’in tek golünü ise Emmanuel Uchegbu kaydetti. Taraftarlar maçtan memnun ayrıldı.

gs4.jpeg

"BUGÜN KAZANMAK ÖNEMLİ DEĞİL"

okanburuk.jpeg

Maçın ardından sarı kırmızılı ekibin lideri Okan Buruk şu açıklamalara yer verdi: Bu statta iki tane daha maç oynayacağız. Oraya maça uygun şekilde daha diri bir şekilde çıkacağımızı düşünüyorum; ama bugünkü özellikle oyunun başında ciddiyetimiz, oyuna başlangıcımız, oyuncularımızın konsantrasyonu, istekleri, hepsi yerindeydi. O yüzden güzel bir maç oldu; ama dediğim gibi sonuç hiçbir zaman önemli değil. Bugün kazanmak da önemli değil. Önemli olan bu isteği, konsantrasyonu ve yüklemeyi gösterebilmek. Bu üç maçın amacı da buydu.

Galatasaray sonraki hazırlık maçında 24 Temmuz Çarşamba günü Fransa ekiplerinden Lecce ile mücadele edecek.