Tam 40 bin kişilik rekor

Tam 40 bin kişilik rekor
3 Lig'de mücadele veren Bursaspor, ligin 2. haftasında sahasında ağırladığı Tokat Belediye Plevnespor'la oynadığı maçta seyirci rekoru kırdı. Biletli seyirci sayısı 41 bin 300 olarak kayıtlara geçti.

Bir zamanlar Süper Lig'de şampiyonluk da yaşayan, Türkiye'yi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden, Süper Lig'in köklü kulüplerinden olan Bursaspor'un alt liglere düşmesine rağmen taraftarının yoğun desteğinde bir eksilme, bir gerileme yaşanmıyor.

bs2k.webp

Şu an 3 Lig'de mücadele veren yeşil beyazlılar, bu hafta kendi evinde Bursa Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu'nda Tokat Belediye Plevnespor'u ağırladı. Ligin 2. haftasında kendi evinde toplam 41 bin 300 biletli taraftarın desteğiyle oynayan Bursaspor müsabakadan 3-0 galip ayrılmayı bildi.

Bu sayıyla lig seyirci rekoru kıran Bursaspor seyircisinin desteğiyle gerek maddi anlamda gerek moral motivasyonla 3. haftaya hazırlanmaya başladı.

Daha önce 3. Lig'de 1 Mart 2020 tarihinde Kocaeli Stadyumu'nda Kocaelispor ile Karşıyaka arasında oynanan maçta 28 bin 250 taraftarın stadı doldurmasının ardından bu ligde yeni biletli seyirci sayısı 41 bin 300 oldu.