Teknik direktörü gideceğini açıklandı: İşte Galatasaray'ın ödeyeceği bonservis

Teknik direktörü gideceğini açıklandı: İşte Galatasaray'ın ödeyeceği bonservis
Sarı-Kırmızı'lı kulübün resmi teklif sunduğu ofansif orta saha oyuncusu Jhon Arias'ın takım hocası oyuncunun gideceği yönünde açıklama yaptı.

Yeni sezona hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da transfer gelişmeleri yaşanmaya devam ederken Brezilya'dan sarı kırmızılıları heyecanlandıran bir haber geldi.

Fluminense'nin yıldız oyuncusu Jhon Airas için rekor teklif yaptığı iddia edilirken takımın teknik direktörü Airas'ın takıma veda etme olasılığını doğruladı.

yastik-kilifi-28.png

MONA MENEZES DOĞRULADI

Mona Menezes'in yaptığı açıklamada, "Aklımızda pek çok şey var, karar vermemiz gereken çok konu bulunuyor. Belirsizlik durumları can sıkıcı. André'miz var, Arias'ımız var. Saçlarımızı beyazlatan ve hatta bazen kel bırakan birçok küçük sorunumuz bulunuyor. Ama çözmek zorundayız. Çözmek için buradayız. Gerçekten maçlara odaklandıklarında çok şey talep edebileceğimiz oyuncular. " ifadelerine yer vererek yıldız oyuncunun gideceği yönündeki haberleri doğruladı.

ARİAS İÇİN TALEP EDEİLEN BONSERVİS

Güncel piyasa değeri 14 milyon Euro olan Arias için kulübü 15 milyon Euro bonservis talep ediyor. Transferde ısrarcı olan sarı-kırmızılılar transferde mutlu sona çok yakın.