Transferde sürpriz isim! Galatasaray'a Şampiyonlar Ligi hediyesi

Transferde sürpriz isim! Galatasaray'a Şampiyonlar Ligi hediyesi
Galatasaray, Salı akşamı Young Boys'u eleyerek bir üst tura geçerse, Çarşamba günü İstanbul'a dünya çapında ünlü bir futbolcunun uçağı inecek. Yönetim, hem teknik direktör Okan Buruk'a hem de Galatasaray taraftarlarına yılın transfer sürprizini sunacak.

Galatasaray, tüm stratejisini Salı akşamı oynanacak Young Boys maçına göre şekillendiriyor. Eğer takım bu maçı kazanıp Şampiyonlar Ligi'ne kalırsa, kulübe en az 30 milyon Euro girecek ve bu da transfer bütçesini artıracak. Planlar doğrultusunda, dört farklı mevkiye takviye yapılması öngörülüyor.

28 Ağustos'tan UEFA'ya Şampiyonlar Ligi kadrolarının bildirileceği 3 Eylül'e kadar, en az dört yeni transferin İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Yapılması planlanan transferler şu şekilde

İddialara göre, eğer Bern'deki ilk maçtan iyi bir sonuç alınmış olsaydı, Galatasaray rövanş maçını beklemeden transferleri başlatacaktı. Şu anda, belirlenen dört mevkiye yönelik ön anlaşmaların tamamlandığı ve hatta bazı yıldız oyuncularla prensip anlaşmalarına varıldığı belirtiliyor. Resmi transferler için rövanş maçının sonucunun beklenmesi gerektiği ifade ediliyor.

DÜNYA ÇAPINDA BİR İSİM

Açıklanacak oyuncunun dünya çapında bir 10 numara olduğu ve transferin Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynamak isteyen bu oyuncunun kabulüyle gerçekleşeceği konuşuluyor. Yönetim, bu transferin detaylarını gizli tutmayı tercih ediyor.