Türkiye'ye geliyor: Sergio Ramos Süper Lig devine çok yakın!

Türkiye'ye geliyor: Sergio Ramos Süper Lig devine çok yakın!
Sergio Ramos transferinde beklenen gelişme gerçekleşti. Süper Lig ekipleriyle anılan dünya yıldızı Türkiye'ye geliyor.

İspanya'nın Sevilla takımıyla sözleşmesi biten Sergio Ramos için yeni bir gelişme yaşandı. Dünyanın en iyi savunma oyuncularından biri olarak kabul edilen 38 yaşındaki yıldız, kararını verdi. Ramos, kariyerinin son durağını Süper Lig'de bulmaya hazırlanıyor.

SERGIO RAMOS, BEŞİKTAŞ'A İMZA ATMAYA HAZIRLANIYOR

Picture background

Son transfer hamleleriyle sık sık adından söz ettiren Beşiktaş, bu kez çok daha ses getirecek bir gelişmeyle gündemde. İspanyol basınında yer alan bilgilere göre; Beşiktaş Sergio Ramos ile prensipte anlaştı.

Haberin detaylarında, tecrübeli savunma oyuncusunun kısa süre içinde İstanbul’a gelerek siyah beyazlılar için sağlık kontrolünden geçeceği ve resmi sözleşmeyi imzalayacağı belirtiliyor.

BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY GÖRÜŞMÜŞTÜ

Geçen sezon, Beşiktaş ve Galatasaray, İspanyol yıldızla ilgilenmişti. Ancak, her iki kulüp de oyuncunun maliyetinin çok yüksek olduğunu belirterek bu transferden vazgeçmişti. 1.84 metre boyundaki futbolcu, sonrasında kararını ilk profesyonel takımında, Sevilla'da kalmaktan yana kullanmıştı.

2023-2024 SEZONU İSTATİSTİKLERİ

Sergio Ramos, geçtiğimiz sezon Sevilla formasıyla tüm organizasyonlarda 37 resmi maçta forma giydi. Tecrübeli savunmacı, 7 gol atıp 1 asist yaparak Endülüs ekibine önemli bir katkı sağladı.

Picture background