UEFA Şampiyonlar Ligi Instagram hesabından Arda Güler ile Lamine Yamal karşılaştırması yaptı

UEFA Şampiyonlar Ligi Instagram hesabından Arda Güler ile Lamine Yamal karşılaştırması yaptı
UEFA'nın Şampiyonlar Ligi Resmi Instagram hesabından Arda Güle ile Lamine Yamal paylaşımı gündeme oturdu. Yapılan paylaşımda futbolseverlere "Takımınız için birini seçecek olsanız, bu kim olurdu?" sorusu soruldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi resmi hesabından Real Madrid'in ve Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın genç oyuncusu Arda Güler ile Barcelona'nın ve İspanya'nın genç oyuncusu Lamine Yamal paylaşımı yaptı.


UEFA yaptığı paylaşımda futbolseverleri ikiye böldü. UEFA'nın Şampiyonlar Ligi hesabından yapılan paylaşımda taraftarların Lamine Yamal ile Arda Güler arasında bir tercih yapmaları istendi. 17 ve 19 yaşlarındaki iki genç yıldız efsane olma yolunda ilerlerken dünya gündeminin de eksen noktasında yer almayı başarmış futbolcular olarak değer görüyor.

İki genç efsane, bu sezon takımlarındaki performanslarından sonra dünya kamuoyunda övgüyle bahsedilen isimler oldular. Liglerin sonlanmasının ardından Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda da başarılı grafik çizen ikili bu kez sosyal medya hesabından karşı karşıya getirildi.

al.jpg
Geleceğin efsane adayları arasında gösterilen ikili ile ilgili UEFA Şampiyonlar Ligi'nin resmi hesabı da konuyla ilgili yapılan paylaşımda "Takımınız için birini seçebilseydiniz, kim olurdu?" sorusu soruldu.