Yamal'ın babasının bıçaklanmasının ardından yeni bir gelişme yaşandı. Polis 4 kişiyi tutukladı

Yamal'ın babasının bıçaklanmasının ardından yeni bir gelişme yaşandı. Polis 4 kişiyi tutukladı
İspanyol polisi, Barselonalı genç futbolcu Lamine Yamal'ın babasının bıçaklanmasıyla ilgili dört şüpheliyi tutukladı

Geçtiğimiz günlerde İspanyol futbolcu Lamine Yamal'ın babasının bıçaklı saldırıya uğradı haberi dünya gündemine düşmüştü. Katalan polisi basın bürosu perşembe günü CNN'e yaptığı açıklamada, İspanyol genç futbolcunun babasına düzenlenen bıçaklı saldırıyla ilgili olarak dört şüphelinin tutuklandığını söyledi.

Katalan bölge polisi, 17 yaşındaki Barselona'nın yıldızının babası Mounir Nasraoui'nin çarşamba günü iki bıçak darbesi sonucu hastaneye kaldırıldığını ve durumunun ağır olduğunu bildirdi.

yamal1.webp

Nasraoui perşembe günü Instagram'dan yaptığı açıklamada "kendini daha iyi hissettiğini" söyledi ve destek mesajları için herkese teşekkür etti.

Polis, saldırının; Yamal'ın babasının yaşadığı Barselona yakınlarındaki Mataró kentindeki bir otoparkta, Nasraoui ile aynı mahallede yaşayan bazı erkekler arasında çıkan tartışmanın ardından gerçekleştiğini bildirdi.

Mataró'daki yerel polis, daha önceki kavgayı ayırırken, olaydan alınan görüntülerde Yamal'ın babasının, üzerinde oğlunun adının yazılı olduğu bir forma giydiği görülüyor.

Polis CNN'e şüphelilerin daha önce polis sicili olmadığını söyledi. Üçü çarşamba günü geç saatlerde, saldırıdan birkaç saat sonra tutuklandı ve dördüncüsü perşembe günü tutuklandı.

Polis basın bürosundan yapılan açıklamada, tüm şüphelilerin potansiyel saldırı suçlamasıyla karşı karşıya olduğu ve en geç önümüzdeki pazartesi gününe kadar mahkemeye çıkarılmayı bekledikleri belirtildi.